یکی از موارد جالب کتاب شیوه های دفینه گذاری گذشتگان در ایران این است که همزمان که با تاریخ گذشتگان آشنا میشوید ، به صورت جامع و کامل در مورد اینکه چگونه و چرا گنج و اموال را در دفینه ها قرار میدادند،نیز اشنا میشوید که کمک خیلی زیادی به شما میکند. لطفا با ما همراه باشید:

جوغن و کاربرد های آن :

کاربرد اصلی جوغن ها : جوغن ها کاربردی مثل یک نسخه روی سنگ داشتند که باتوجه به بزرگی وکوچکی هرکدام به یک آثار محیطی اشاره داشته است و جوغنها همه دارای یک رمز هستند که باید در هر محیطی که هستند همراه بامحیط و آثارها درکشان نمود.

کاربردهای بسیاری از جوغن ها اثبات شده است مثلا کروکی یک غار بودن یا یک قبرستان یا حد و مرز دو قبیله یا روستا، اگر برروی تپه ای باشد کروکی ورودی به داخل رو دارد.

امروز قرار است به معرفی انواع جوغن و مهمتر از ان به معرفی کتاب بانک جوغن بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید:

نماد:

«نماد»، «رمز» یا «سمبل» کلمه‌ای است که معنی های مختلفی دارد. نمادها یا رموز (در معنای حقیقی آن) زندگی بشر را آکنده اند، به گونه‌ای که هیچ بخشی از زندگی انسان خالی از رمز نیست. در دیدگاه عرفی آکادمیک مورد اشاره، نمادها چیزهایی هستند که در زندگی روزمره به کار می‌روند و معمولا به معنای نشانه یا کنش‌هایی هستند که قرار است بر اساس مجموعهٔ هنجارها یا قراردادهای مشترکی، معنایی را به فردی دیگر منتقل کنند.

کتاب دایره المعارف نمادها و نشانه ها اثر میراندا بروسی

پس از آن جا که نماد جایگزین چیز دیگری است حامل و ناقل معناست، هرچند که میان نماد و آن چیز پیوندی ضروری وجود ندارد (بنابراین، نماد در رویکرد حکمی نخست، حقیقتی وجودی و غیر قراردادی و در رویکرد دوم، تابع قراردادهای بشری است، همانطور که پیرس نیز آن را بدین سان در نشانه‌شناسی خود به کار می‌برد).

باسلام. اگر به مباحث گنج یابی و باستان شناسی و کشف و رمزیابی دفینه ها علاقه‌مند هستید ، این مقاله رو از دست ندید و با دقت مطالعه کنید. هپچنین در این مقاله به معرفی کتاب رمزیابی نمادها و نشانه های گنج و دفینه پرداخته ایم؛ با ما همراه باشید :

دفینه چیست:

قبل از هرچیزی شما بهتر است با کتاب رمزیابی نماد ها و نشانه ها آشنا شوید.

به مجموع سکه ها و اشیاء با ارزش که در دوران قدیم زیر زمین دفن شده باشند دفینه می گویند. در زمان قدیم افراد سکه ها و اشیاء با ارزش خود را در زیر زمین پنهان می کردند در بعضی مواقع مرگ این افراد باعث می شد که دفینه ها در همان مکان باقی بمانند. این گنجینه ها ممکن است بعد از زمانی طولانی توسط جویندگان طلا ، باستان‌شناسان، یا توسط افراد معمولی به طور اتفاقی پیدا شوند. دفینه های کشف‌ شده با ارزش توسط جویندگان گنج یا افراد غیرکارشناس معمولا معروف به اشیای «زیرخاکی» است.

منبع: http://newsarchive.blog.ir/post/moarefi-ketabe-ganjyabi


اخبار تکنولوژی دفینه ,نماد ,افراد ,جوغن ,نمادها ,کتاب ,همراه باشید ,توسط جویندگان ,معرفی کتاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود اهنگ ترکی پارسی انیمیشن | بارونصدا بارون3صدا کوره راه خرد سایت مناقصات tarhvareh آرایشی اخلاق و ادب درمانک | Darmanak راهکارهایی برای داشتن مدرسه ای شاد